Evaluest

Bekijk project >>

Het project 'Evaluest' is een groepswerk voor de opleiding NMCT gerealiseerd door Karel, Kevin en Ruben en ikzelf. De opdracht was het maken van een app die de papieren binnen de lerarenopleiding zou reduceren. Momenteel moest elke evaluatie eerst op papier ingevuld worden en vervolgens overgetypt op de computer. Uiteindelijk is de opdracht opgesplitst in een mobiele app en een beheersapp.

Mobiel

Het mobiele deel van Evaluest bestaat uit de functionaliteit om een student tijdens de stage te beoordelen volgens een door de beheer app opgesteld formulier. De lector kan op voorhand de gegevens van de student inladen zodat de app in de browser offline kan functioneren.

Het invullen van een evaluatie.

Het aanpassen voor formulieren in de app.

Beheer

Bij het beheersdeel van Evaluest krijg je een overzicht te zien van alle studenten met filter- en zoekopties. Ook is er voor iedere student een foto beschikbaar voor een snellere herkening en een persoonlijkere aanpak. Voor iedere student wordt er bijgehouden wat de verschillende scores waren per semester. Ze worden in een grafiek weergegeven zodat de evolutie van een student meteen duidelijk is.

pad

Testomgeving Evaluest.

Een overzicht van de scores doorheen de opleiding.

Aanpasbare formulieren.